Villa – jäljittelemätön luonnontuote

Villakuitu on monikerroksista ja imee kosteutta tuottaen samalla energiaa: siinä muodostuu käytettäessä uusia sidoksia, mistä vapautuu lämpöä.

Villa voi imeä jopa 40 % painostaa vettä tuntumatta kostealta. Villakuidun pinta sisältää mikrohuokosia, joiden ansiosta kuitu
hengittää. Villa on kylmässä lämmintä ja kuumassa viileää.

 

Luonnollisen antibakteerinen ja hengittävä

Villa hylkii mikrobeja ja likaa eikä ala haista tai likaannu nopeasti. Villa on helppohoitoista ja esimerkiksi Delffin villa-alusasut ovat konepestäviä.

Villa on täyttä luonnonmateriaalia. Villa on lämmintä ja se hengittää. Se ei tunnu kostealta vaikka käyttäjä hikoilee tai sää on
märkä. Villa estää ulkoisen kosteuden ja imee liikkujan hikoilua. Delffi alusasu pysyy lämpöisenä, sileänä ja joustavana kaikissa olosuhteissa.

Villa ei aiheuta allergiaa ja se on täysin paloturvallinen, päinvastoin kuin öljypohjaiset keinokuidut. Villainen alusasu on hyvä ulkoilukaveri.

 

Merinovilla - sileä, kuiva ja lämmin

Suomessa valmistetut Delffin alusasut ovat sileää erikoisvillaa ja alusasun laatu vastaa erittän vaativia ulkoiluolosuhteita kaikkina vuodenaikoina. Alusasu tehdään parhaimmasta ja hienoimmasta 100 % merinolampaan villasta. Se ei ärsytä eikä kutita vaan tuntuu ihollasilkkisen pehmeältä ja miellyttävältä kaikissa tilanteissa.

Merinovilla-asut

Tutustu Delffin merinovillaisiin tuotteisiin